Een uitgebreid en uniek aanbod

Andere technieken en afwerkingen voor uw unieke drukwerk

Ook voor drukken op groot formaat kunt u bij Print & Bottle in het Antwerpse Reet terecht. Bedrukking op bash- en mesh-doek, op canvas, drukken van affiches, spandoeken, roll-up banners … in alle mogelijke A-formaten en tot 120 cm breed.

Met blinddruk creëren we reliëf in papier of karton zonder inkt, wat een subtiele toets geeft aan het drukwerk.

Door thermoreliëfdruk krijgen letters en logo’s reliëf en het lijkt en voelt alsof de voorkant geplastificeerd is. Ideaal als er tekst staat op de achterkant, omdat het reliëf daar niet te zien is. Deze techniek geeft een luxueus effect en wordt ook gebruikt om braille te drukken.

De tampondruktechniek maakt het mogelijk om op eigenlijk alles te drukken, omdat de inkt via een gummibal op het te bedrukken materiaal wordt gedrukt. Zo kunnen we bv. gadgets, pennen, flesjes, deksels, golfballen, enz. bedrukken.

Print & Bottle biedt u modern en eigentijds drukwerk voor familiegelegenheden en andere gebeurtenissen, voor reclame- en handelsdoeleinden, maar bv. ook krasloten en afkrabloten. Wij verzorgen desgewenst ook een ontwerp voor u (naar uw idee of origineel).

Maak vrijblijvend een afspraak met Print & Bottle om uw kwaliteitsdrukwerk te bespreken!